Oosterwolde, 28-09-2006
De vermiste persoon uit Oosterwolde is inmiddels weer terecht. Hij heeft zich donderdagmorgen weer thuis gemeld. Waarom de man verdween is tot nu toe nog onbekend. De politie heeft het voornemen om een gesprek aan te gaan met deze man

Oosterwolde, 27-09-2006 – Sinds dinsdagochtend 26 september wordt de 42-jarige Roy Straatsma uit Oosterwolde vermist. Hij vertrok ’s ochtends naar zijn werk en is sindsdien niet meer gezien.

De man heeft ’s ochtends om 06.50 uur zijn huis aan de Grietmanslaan verlaten en is per bus vertrokken naar zijn werk in Drachten. Een collega van Roy zag hem in de bus, bij de halte van het werk bleef Roy echter zitten. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. Roy Straatsma, die een geestelijke beperking heeft, is een man van 42 jaar met een gezet postuur, 1,65 m lang, groen/grijze ogen en kort donkerbruin haar. Roy droeg die ochtend een felblauw jack, donkergrijze joggingbroek met aan de zijden twee beige biezen, beige sandalen met klittenband en op zijn rug een zwarte ronde kofferrugzak. Heeft u Roy Straatsma na dinsdagochtend nog gezien of weet u waar hij op dit moment is, neem dan contact op met de politie Frysl├ón via 0900 – 8844.