De identiteit van de man die woensdagmiddag dood in een woning aan de Slotemaker de Bruineweg is gevonden vastgesteld. Het betreft de 51-jarige bewoner.

Donderdagmiddag is in het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag sectie verricht op het lichaam van de man. Uit de sectie bleek dat de man door geweld om het leven is gekomen. Daarbij is gebruik gemaakt van een mes.
Het stoffelijk overschot werd woensdag rond 13.30 uur aangetroffen door de politie. Een bekende van het slachtoffer kwam bij de woning. Nadat niemand reageerde werd de politie gewaarschuwd, die de ontdekking deed.

Het Team Grootschalige Opsporing is inmiddels uitgebreid tot ruim 30 rechercheurs. Vandaag, vrijdag, wordt het buurtonderzoek voortgezet. Ook het technisch onderzoek op de plaats van het delict en de omgeving daarvan gaat verder. Daarbij wordt het team ondersteund door deskundigen van het N.F.I.