Het korps van Veenhuizen is vandaag 3 maal gealarmeerd voor een boom over de weg. De 1e melding was op de N919 op de Oosterwoldseweg om 07:35 uur. (Richting Oosterwolde afslag Haulerwijk) Bij aankomst bleek er een berk langs de weg te liggen.

De boom is langs de weg gelegd zodat het geen gevaar meer vormde voor het verkeer. Hierna keerde het korps van Veenhuizen terug naar de kazerne.
Een uurtje later om 08:35 uur werd het korps van Veenhuizen wederom gealarmeerd voor een boom over de weg dit maal aan de Eikenlaan te Veenhuizen. Dit keer had de storm meer aangericht en was er meer gereedschap bij nodig dan de vorige melding. De boom werd in stukken gezaagd en verplaatst naar een veilige plek. Later ging het korps van Veenhuizen nog naar de Norgerweg te Veenhuizen (Richting Westervelde) om daar precies de zelfde werkzaamheden te verrichten.Waarnaar het korps van Veenhuizen daarna terug keerde naar de Kazerne.