De politie is op zoek naar de bestuurder van een wit bestelbusje, die op donderdag omstreeks 07.50 uur een aanrijding heeft gehad met een scooter op de Markeweg. Op dat moment reed een 17-jarige meisje uit De Blesse met haar scooter in de richting Oldemarkt. Ze wilde linksaf slaan en deed haar knipperlicht uit. Op dat moment werd ze ingehaald door de bestuurder van het bestelbusje en werd geraakt door het busje. Ze kwam ten val. Volgens het meisje stopte de bestuurder van het busje, controleerde eerst zijn eigen voertuig en vroeg vervolgens of het goed ging met haar. Toen zij ja knikte, ze was overigens duizelig, vertrok de man weer, terwijl het meisje, liggend op straat onder haar scooter, alleen achterbleef. Ze heeft zich onder behandeling gesteld van een arts. Daar werden diverse kneuzingen vastgesteld.