De politie heet zaterdagnacht een 31-jarige man uit Zandhuizen en een 36-jarige vrouw uit Vledderveen aangehouden op verdenking van respectievelijk mishandeling en bedreiging en vernieling. Omstreeks 00.30 uur kwam de man uit Zandhuizen aan de deur van een 20-jarige man in de Hoefslag. De verdachte wilde naar binnen en er ontstond een vechtpartij voor de woning. Daarbij werd het slachtoffer bedreigd. Hij wist weer in de woning te komen, waarop de verdachte vertrok. Maar niet voor lang. Even later kwam hij terug in het gezelschap van enkele mannen en vrouwen. Nog voordat de inmiddels gealarmeerde politie ter plaatse was, sneuvelde er een ruit aan de voorzijde van de woning. De politie hield de Zandhuister aan. De vrouw uit Vledderveen erkende de ruit te hebben vernield. Ook zij werd aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten. De politie onderzocht de juiste toedracht en de nog onbekende aanleiding.