De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak en vernielingen in een vakantiewoning aan de Westvierdeparten. Een 51-jarige man uit Amsterdam deed aangifte. Zaterdagavond kwam hij na een afwezigheid van enkele weken bij de woning en zag dat het licht brandde en de tv aan was. Ook bleken er drie ruiten te zijn vernield. Door de politie werd de woning doorzocht. Er werd niemand aangetroffen. Wel bleek er door de inbreker(s) een grote ravage te zijn aangericht. Drank en etensresten lagen door de woning, de barbecue was in de woonkamer gebruikt, de oven en de frituurpan stonden al enige tijd aan en alle verlichting brandde. De aangever heeft voor de nacht ander onderdak moetyen regelen. Door de politie is een buurtonderzoek uitgevoerd. Daarbij bleek dat een jongeman meerdere malen bij de woning was gesignaleerd. Het betreft een man van nog geen 20 jaar, ongeveer 1,70 a 1,80 m lang, donker stijl haar, gekleed in een fel blauwe jas en een geel/groene broek.