De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op donderdag 15 maart op de kruising van de Lindenoord en de Van der Sandeplein te Wolvega. Omstreeks 12.00 uur kwam een 63-jarige vrouw uit Wolvega op de fiets in botsing met een rode personenauto, bestuurd door een 69-jarige man uit Wolvega. Van de automobilist is bekend dat hij van uit de Sportlaan, rechtsaf is geslagen en de Van der Sandeplein opgereden is. Het is niet bekend waar de fietser vandaan is gekomen. De automobilist zag haar ook pas op het moment van de aanrijding. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. Door het letsel is ze nog niet aanspreekbaar is. De zoekt getuigen, die daadwerkelijk de aanrijding hebben gezien of weten waar de vrouw fietste vlak voor de aanrijding. Getuigen kunnen contact opnemen met nummer 0900 8844. Informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.