De politie heeft donderdagmiddag geassisteerd bij een aanrijding met letsel op de Dominee Veenweg. Een 40-jarige automobilist uit Oosterwolde reed op deze weg, komend uit de richting Heerenveen. Een 47-jarige automobiliste uit Jubbega kwam uit de richting van Bontebok. Ter hoogte van een woning stond een auto geparkeerd. De 40-jarige wilde om deze auto heenreden. Op dat moment kwam de automobiliste van de andere kant. Ook zij moest langs de geparkeerde auto. De Oosterwoldiger raakte hierop de geparkeerde auto en de auto van de vrouw. De auto van de vrouw raakte door de aanrijding te water. De vrouw is door een voorbijganger uit haar benarde situatie bevrijd. De vrouw had last van haar nek. De Oosterwoldiger liep een gebroken sleutelbeen op. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.