Op golfcentrum Hildenberg werd zaterdag een grote oldtimerdag georganiseerd. Vorig jaar is men er mee begonnen en bestond het alleen uit auto’s. Nu was er echter alles uit de kast gehaald en stond bijna het hele terrein vol met naast de auto’s ook vrachtwagens, brandweerwagens, oude brommers, tractoren en oude fietsen.

Rond 10.00 uur begon de oldtimerdag en gelijk stroomden honderden mensen het golfterrein op om de mooie wagens te bekijken. De ene was nog mooier dan de ander en aan sommige voertuigen is jaren gewerkt om het weer rijvaardig te maken.

De duizenden bezoekers konden naast de voertuigen ook een markt bekijken die was opgezet, deze trok veel verzamelaars van modelauto’s die hier volop te koop waren. Draaiorgels, een kinderdraaimolen en een kop van jut maakten deze happening compleet. Het feest werd afgesloten door twee hete luchtballonnen die het luchtruim kozen.

Hieronder enkele foto’s van brandweerauto’s die op de oltimerdag aanwezig waren.