De politie zoekt getuigen van een ongeval op vrijdagavond op de Molenstraat. Omstreeks 19.00 uur liep een 20-jarige meisje uit Heerenveen over de Molenstraat. Ze kwam vanaf de industrieweg en liep aan de rechterzijde van de weg. Omdat er wat modder en zand op de weg lag, deed zij een stap naar links. Juist op dat moment passeerde van achteren een auto, die in de richting Nijverheidsstraat reed.

De auto schampte het meisje, waardoor zij ten val kwam. Ze is even buiten bewustzijn geweest. Daarna wist zij hulp te zoeken bij de bewoner van de Molenstraat. Die ving het meisje op. Ze is met letsel aan heup, schouders en hoofd overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen.

De bestuurder van de auto, een groene personenauto, reed na de aanrijding door. Mogelijk heeft die zelf de aanrijding niet gemerkt. De politie roept de bestuurder, getuigen of een ieder die iets weet wat kan leiden tot de identiteit van de bestuurder, om zich te melden. Dat kan op telefoonnummer 0900 8844.