In en rond Appelscha is gisteravond en vanacht de Appelschaster brandweersurvival gehouden. Zo’n 60 ploegen uit de drie noordelijke provincies deden hier aan mee. Onder slechte weersomstandigheden moesten de teams een parcours met opdrachten uitvoeren. Start en finish was bij restaurant de Lindehoeve.

Zo moest men de vaart ter hoogte van garage Hessels met vlotten oversteken, een aantal deelnemers belande hierbij in het water. Op de uitkijktoren bij de Bosberg moesten de deelnemers abseilen, Appelscha Outdoor hielp hierbij. Ook in de omgeving van het Canadameer waren verschillende opdrachten uitgezet, zo moesten de spuitgasten boogschieten en moesten ze in het meer zelf een route varen in een aantal kano’s.

Veel meer foto’s op [b][url=http://regioappelscha.nl/newsbringer_read.php?bericht=komvkahmXHuRClL4vzEIhR6OJ26qTq5xy]www.regioappelscha.nl[/url][/b]