Dinsdagmorgen zijn 2 personenauto’s in botsing gekomen op de kruising Berkoperweg en Prikkedam/Twijtel. Een 59-jarige automobilist uit Oldeberkoop komende vanuit de richting Olderberkoop heeft geen voorrang verleend aan een automobiliste (62-jarige automobiliste uit Oosterwolde) rijdende op Twijtel/Prikkedam. Een botsing was niet meer te voorkomen. Beide auto’s kwamen na de botsing in de berm terecht. 1 op de rand van een droge sloot, de andere in bossages van een vlakbij gelegen woning. De bestuurster van laatstgenoemd voertuig zat bekneld in haar auto. In opdracht van het aanwezige ambulance-personeel is ,door de ook ter plaatse gekomen brandweer, het dak verwijderd. Hierna kon het slachtoffer uit het voertuig bevrijd worden. Deze is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De andere bestuurder kwam er af met een hoofdwond. De beide voertuigen waren dermate beschadigd dat een berger deze moest afvoeren.