De politie heeft dinsdagochtend vroeg in het horecagelegenheid aan de Drafsportlaan een 15-jarige inwoner van Wolvega aangehouden. Bij de Meldkamer Fryslân kwam een melding dat het in de horecagelegenheid onrustig was. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en zag dat er een aantal jongeren aan het vechten waren. De groepen werden uit elkaar gehaald en aan hen werd gevraagd om te vertrekken. De 15-jarige bleef echter zeer recalcitrant en daagde wederom diverse jongeren uit om te vechten. De jongen werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en een bekeuring van 130 euro werd hij opgehaald door een familielid. Ook bij het verlaten van het bureau was de jongen niet alleen vervelend in de richting van de agenten, maar ook in de richting van het familielid dat hem kwam ophalen.