Woensdagmiddag is in een vrachtwagen van de weg geraakt in de Weperpolder. De chauffeur reed in de richting van Veenhuizen en kwam door onbekende oorzaak op de rechterkant in de berm.

Nadat hij hier ongeveer 150m door de berm was gereden kon hij de vrachtwagen, geladen met grond, weer op de weg krijgen. Echter een sterke reactie van het voertuig zorgde ervoor dat de vrachtwagen doorschoot naar de linker weghelft. Hier belandde de vrachtwagen wederom in de berm en schampte hier een boom.

Na deze boom werden ook nog 2 andere bomen geramd waarna het voertuig op het fietspad tot stilstand kwam. Ondanks de enorme schade aan het voertuig kon de chauffeur zonder kleerscheuren zijn vrachtwagen verlaten.

Om het voertuig te kunnen bergen moest het eerst leeggemaakt worden. Hiervoor werd een mobiele kraan ingezet en een 2e kiepauto. Gedurende de gehele operatie is de weg afgezet geweest. Rond half 8 was de weg weer vrij.