De politie is op zoek naar informatie en getuigen van een aanrijding op de Bosweg. Zaterdagavond rond 23.30 uur reed een groene personenauto over de Bosweg. De groene auto kwam uit de richting Hoogersmilde en reed in de richting Appelscha. Vanuit de tegengestelde richting kwam een kleine rode personenauto. Dit voertuig voerde grootlicht en reed tegen de linkervoorzijde van de groene personenauto.

De groene auto liep behoorlijke schade op: lekke band, afgebroken ophanging en blikschade. De kleine rode auto stopte na 100 meter, maar reed even later gewoon door. Deze auto zou ook schade hebben opgelopen door de aanrijding. Vermoedelijk een lekke linkervoorband en schade rondom het wiel. De inzittenden van de groene auto raakten niet gewond.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van deze aanrijding of personen die over informatie beschikken. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900 8844.