Dinsdagmiddag zijn 2 personen gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de N381 net buiten Oosterwolde. Een bestuurder stond op een parkeerhaven en reed de weg op. Hierbij werd een passerende automobilist over het hoofd gezien. Een aanrijding was het gevolg. Door de klap belandde een betrokken voertuig half in de sloot.

Omdat er mogelijk een persoon bekneld zat werden zowel politie, ambulance als brandweer naar de plaats des onheils gestuurd. Bij aankomst bleek de persoon niet bekneld te zitten en voor de brandweer restte de taak om het voertuig te stabiliseren.

Nadat het slachtoffer door het personeel van de ambulance uit het voertuig was gehaald is deze verder gestabiliseerd in de ambulance. Daarnaast is er ook een ambulance gekomen voor een inzittende van de andere personenauto. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Om het ongeval in kaart te brengen heeft de dienst Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse onderzoek verricht. Hierna konden de voertuigen afgevoerd worden door de berger. Voor de brandweer was er nog een kleine taak om het wegdek te reinigen van vloeistoffen.