Woensdagavond 2 juli om 23.30 uur zendt SBS6 in de late uitzending van Hart van Nederland een opsporingsbericht uit over de gewelddadige dood van de 52-jarige Ida Klijnstra-Kuipers uit De Blesse.

In de uitzending wordt met name aandacht gevraagd voor een donkerkleurige Mercedes van het type Sedan van het bouwjaar 2001 of iets daarvoor. De Mercedes is op maandag 23 juni, de dag van de moord, gezien bij de bushalte tegenover hotel Spoorzicht aan de Spoorlaan in de Blesse. Het onderzoeksteam wil graag de bestuurder van deze auto achterhalen omdat hij mogelijk betrokken is bij het delict of anders een belangrijke getuige kan zijn.

De bestuurder is een kalende man met een fors postuur in de leeftijd van 40 รก 45 jaar. De man droeg die dag een wit t-shirt. Bent u deze bestuurder of kent u deze bestuurder neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.