De politie is op zoek naar de getuige van een ongeval op dinsdagmiddag 2 juli op de Stationsweg. Een 60-jarige fietsster uit Wolvega werd daar aangereden door een automobilist en liep daarbij letsel op. Mede gezien het feit dat het letsel achteraf toch ernstiger leek dan het zich eerst liet aanzien, wil de politie graag in contact komen met een bepaalde getuige. De politie heeft tijdens de afhandeling van het ongeval gesproken met een vrouwelijke getuige. Deze getuige is echter weer vertrokken zonder haar gegevens achter te laten. Dezelfde getuige heeft ook nog telefonisch contact gehad met de echtgenoot van het slachtoffer maar ook toen geen gegevens achtergelaten. De politie wil graag nogmaals met deze getuige spreken. Ze wordt verzocht om via 0900 8844 contact op te nemen met de politie.