De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die woensdagmiddag om 14.45 uur betrokken was bij een aanrijding op de Boekhorsterweg. Een 34-jarige vrouw uit Oosterwolde fietste over de Boekhorsterweg in de richting van de Grietmanslaan. Ongeveer 15 meter voor de kruising is daar plotseling een auto. Vermoedelijk kwam deze auto uit de Grietmanslaan rijden en heeft de bocht te ruim genomen. Hierdoor belandde de auto op de verkeerde weghelft waar op dat moment de vrouw fietste. De fietsster werd geraakt en kwam ten val op de rand van het trottoir. Na bezoek aan een arts bleek zij letsel aan haar mond, gebit en knie te hebben.

De bestuurder van de vermoedelijk grijze auto is zonder te stoppen doorgereden in de richting van de Assessorlaan en onbekend gebleven. Bent u deze onbekende bestuurder of was u getuige van de aanrijding, dan kunt u de politie verder helpen. Neem daarvoor contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.