Wolvega: spoor van vernielingen

De politie heeft afgelopen nacht een spoor van vernielingen ontdekt in Wolvega. De vernielingen zijn vermoedelijk gepleegd tussen 02.00 en 03.00 uur. In de Lijsterstraat werden van zeven auto’s de spiegels af getrapt of geslagen. Op de Grindweg werden van drie auto’s de spiegels vernield en raakten twee kunstbollen beschadigd. Op de Omgang werd het hek voor een woning gesloopt en op een auto gegooid. Vermoedelijk zij er meer vernielingen gepleegd.

Getuigen, die iets gezien of gehoord hebben, kunnen zich melden op telefoonnummer 0900 8844. Is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat u de dader kent en de dader u, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800 7000. Slachtoffers kunnen aan het bureau in Wolvega aangifte doen. U kunt ook aangifte doen via internet: [url]www.politie.nl[/url].

About Post Author

Geef een antwoord