SMILDE – Sinds vrijdag 4 juni 2009 wordt de 14-jarige Nathalie Kuiper vermist. Zij is die dag vanuit een zorginstelling te Winschoten vertrokken naar haar school in Smilde. Zij is daar niet aangekomen. Men vermoedt dat zij is weggelopen.

Er bestaat zorg over de psychische toestand van het meisje. Zo heeft zij zelfmoordneigingen en ook heeft zij de neiging zichzelf te bekrassen. Bovendien is ze licht verstandelijk gehandicapt.

Het vermoeden bestaat dat ze zich ophoudt in de omgeving van Oosterwolde, Assen of Emmen.
Signalement: tenger postuur, lengte ongeveer 1.80 meter. Nathalie heeft donkerblond haar tot op de schouders. Zij heeft een bruin vlekje op haar rechteroog. Tevens heeft zij littekens van krassen op haar armen.

Mocht u weten waar zij zich nu ophoudt neemt u dan contact op met Politie Drenthe, via telefoonnummer 0900 8844