LEEUWARDEN – Op verschillende plaatsen in Frysl├ón zijn bij pinbetaalautomaten pogingen gedaan om zogenaamde skimapparatuur te plaatsen. Hiermee proberen criminelen achter de pinpasgegevens van slachtoffers te komen. Van de daders zijn door beveiligingscamera’s opnames gemaakt. De politie wil graag in contact komen die weten met mensen wie de bewuste mannen zijn, of hen hebben gezien.

De hier getoonde beelden zijn op verschillende plaatsen gemaakt, dus mogelijk gaat het om verschillenden personen. Op het eerste beeld is een pols te zien met daarop een opvallende tatoeage van een zon. Op het tweede beeld is een man te zien die de apparatuur plaatst.

[b]Uw tip[/b]
Heeft u informatie over bovenstaande zaak, neem dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Wilt u toch liever anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.