OOSTERWOLDE – De politie onderzoekt een aanrijding die vrijdagmorgen rond 11:00 uur op de parkeerplaats aan de Stationsstraat plaatsvond. Een 27-jarige inwoner van Hoogezand, die voor zijn werkzaamheden bezig was om een partytent op te zetten, werd tot drie keer aan toe door een automobiliste van achteren aangereden waarbij de man een kwetsuur aan zijn benen opliep. Toen de man hier iets van zei, ging de vrouw er in haar auto ervandoor.

De politie zoekt een vrouwelijke getuige met blond haar met een geschatte leeftijd van 35 jaar. Zij stond ten tijde van de aanrijding geparkeerd in een blauwe personenauto van het merk Peugeot, type 406 of 407. Ook wil de politie in contact komen met andere getuigen van de aanrijding.

Zij kunnen via 0900-8844 de politie bellen of wanneer zij anoniem willen blijven bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.