ZANDHUIZEN – De politie heeft woensdagochtend vroeg op de Oldeberkoperweg een 30-jarige automobilist uit Jubbega aangehouden op verdenking van het opgeven van een valse naam en heling. Surveillerende agenten besloten de auto met daarachter een aanhangwagen te controleren. Op de aanhanger lag een grote partij kabels. Na onderzoek bleek dat de man een valse naam had opgegeven en ook kon hij geen goede verklaring geven voor de grote partij kabels. Daarnaast vonden de agenten een dolk in de auto en een partij koper. De auto en de aanhanger werden in beslag genomen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier bleek dat hij niet beschikte over een geldig rijbewijs. Na verhoor werd er tegen de man proces-verbaal opgemaakt. Woensdag aan de het einde van de middag mocht de man het bureau weer verlaten.