SMILDE – Iets voor 11:00 uur vond er op de N381 (twee provincienweg) een ongeval plaats met letsel. Ter plaatse bleek een voertuig in de sloot te liggen hierin zat een man bekneld. De brandweer van Smilde kwam ter plaatse en heeft de beide inzittenden uit het voertuig gehaald.

Het voertuig komende uit de richting van Hoogersmilde wilde afslaan om de naast gelegen parkeerplaats öp te gaan. Aangezien de afslag naar de parkeerplaats niet schoon geveegd was schrok de bestuurder van de gladheid en is hierdoor op de andere rijbaan beland, Waarnaar hij door een tegemoet komende voertuig is geraakt. Dit voertuig kwam in de sloot tot stilstand. De bestuurder van de bestelbus had aan het ongeval geen letsel opgelopen. De beide inzittenden van de personenauto die hem tegemoet kwam zijn beide overgebracht naar het ziekenhuis met nog onbekend letsel.

De Voa van Drenthe kwam ter plaatse om de toedracht van het ongeval vast te leggen beide voertuigen zijn door Broekhuizen uit donkerbroek afgesleept.