NOORDWOLDE – De politie onderzoekt een aanrijding die maandagavond omstreeks 19.00 uur plaatsvond op de Elsweg in Noordwolde. Een 33-jarige bestuurder van een personenauto uit Noordwolde sloeg op de Elsweg linksaf de Mauritsweg in. Hij zag niet dat vanuit de andere richting een bromfiets kwam aanrijden waardoor een aanrijding ontstond. De 16-jarige bromfietser uit Noordwolde kwam hierbij op de motorkap terecht en kwam met zijn hoofd tegen de voorruit van de auto. Hierna kwam hij ten val en brak hierbij mogelijk twee polsen. De jongeman is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De bestuurder van de auto verklaarde dat zijn zicht mogelijk werd belemmerd, of dat hij was afgeleid door een voetganger die zich ook op het kruispunt bevond. Deze vrouw met een hond is na het ongeval doorgewandeld. De politie wil graag in contact komen met deze getuige. Ze wordt verzocht contact op te nemen met de politie.