MAKKINGA – In Makkinga zijn zaterdag een tiental bekeuringen uitgeschreven voor fout parkeren. Dit vanwege de maandelijkse vlomarkt die werd gehouden.

APPELSCHA – In de buurt van de Kale Duinen in Appelscha is een ‘potloodventer’ actief. Maandagmiddag toonde een onbekende man langs de weg Canada zijn geslachtsdeel aan een langskomende vrouw. Zij alarmeerde de politie, die direct een zoekactie op touw zette. De man werd niet aangetroffen. Ook vorige week was in die buurt een potloodventer actief.

OOSTERWOLDE – Een 53-jarige inwoner van Oosterwolde heeft zondagnacht een proces-verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs. Omstreeks 05.00 uur werd de automobilist gecontroleerd op de Venekoterweg in zijn woonplaats. De man gaf aan zijn rijbewijs te zijn vergeten. Uit verder onderzoek bleek dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs.