OOSTERWOLDE – De politie heeft op de Snellingerdijk een 31-jarige inwoner van Oosterwolde aangehouden op verdenking van diefstal van fietsen en levensmiddelen. De aangever, een 46-jarige inwoner van Oosterwolde, meldde bij de politie dat de fiets van zijn dochter was gestolen in de Brinkstraat. Vervolgens startten de agenten een onderzoek in de omgeving van Brinkstraat. Een getuige had de verdachte op de gestolen fiets zien fietsen en hem klem gereden. Vervolgens had zij de fiets van hem afgepakt. Daarna zou de verdachte een andere fiets hebben gepakt. In de fietstassen van deze fiets zaten levensmiddelen. Verder onderzoek leverde vervolgens de aanhouding van de verdachte op. De man werd overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten. Beide eigenaren deden aangifte.