WIJNJEWOUDE – De politie stelt een onderzoek in naar de snelkraak in een tankstation aan de Opperhoudmare in Wijnjewoude. Op zondagmorgen 17 oktober rond 05.30 uur sloegen drie inbrekers met grote hamers het veiligheidsglas van de toegangsdeur kapot. In de kiosk probeerden ze de kluis open te maken wat niet lukte.

De politie betrapte de mannen op heterdaad maar de inbrekers wisten in een donkerkleurige sedan, mogelijk een Audi weg te komen. De auto reed naar Drachten om daar de A-7 op te rijden richting Heerenveen. Op het knooppunt Heerenveen is de auto de A-32 opgereden. In de omgeving van Akkrum is de auto uit het zicht verdwenen. Door meerdere politie eenheden is in die regio gezocht naar de daders maar de auto werd niet meer aangetroffen.

Bent u getuige geweest van deze overval, hebt u de daders of de auto gezien? Als u aan de hand van de beelden van de bewakingscamera de inbrekers denk te (her) kennen of heb u informatie over deze criminelen? Neem direct contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Wilt u toch liever anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.
Wilt u liever contact met de Criminele Inlichtingen Eenheid, bel dan met tel 0592-452555.