NIJEBERKOOP – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval op de Bovenweg. Op 4 november rond 07.00 uur werd er een 16-jarige jongen uit Nijeberkoop aangereden door een scooterrijder. De jongen besloot naast zijn 10-jarige zusje te gaan fietsen toen vanuit tegenovergestelde richting een scooterrijder aan kwam rijden. Dit had een botsing tot gevolg waarbij de jongen viel. Er ontstond paniek waardoor de 16-jarige jongen schreeuwde: “ga maar!”. Dit was echter voor zijn zusje bedoeld. De scooterrijder nam dit letterlijk op en ging er vandoor. De jongen hield er een aantal kneuzingen en een kapotte fiets aan over. De politie wil in het belang voor het onderzoek graag in contact komen met getuigen of met de betreffende scooterrijder. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844.