WASKEMEER – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur geassisteerd bij de afhandeling van een brand die ontstaan was in een schaftkeet die gebruikt werd bij werkzaamheden in de Oude Wijk. Een getuige zag dat er brand was bij de keet en waarschuwde de hulpdiensten. Agenten zagen dat de bergruimte waarin een gasfles in stond opengebroken was en dat de leiding van de gasfles kapot was gemaakt. Vervolgens was het ontsnappende gas in brand gestoken. De brandweer heeft het vuur gedoofd en de gasfles “gecontroleerd” leeg laten lopen. Tevens bleek dat er in de omgeving van de Oude wijk een mobiel toilet omgegooid was en dat er afschermings hekken in de vaart waren gegooid. De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die hier informatie over hebben. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven 0800 – 7000.