OOSTERWOLDE – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar drie inbraken die donderdag in Oldeberkoop en Oosterwolde gepleegd zijn. Tussen 14.20 en 15.30 uur kwam men een woning aan Het Hooge in Oldeberkoop via een slaapkamerraam binnen, waarna de gehele woning werd doorzocht. Uit de woning werden onder andere sierraden en een spelcomputer weggenomen. De 47-jarige bewoonster deed aangifte.

Tussen 13.00 en 16.30 uur werd de achterdeur van een woning aan de Johannes Koenesweg in Oosterwolde opengebroken, waarna geld en sierraden werden weggenomen. Een 52-jarige bewoner deed aangifte.

Tussen 08.00 en 18.45 uur werd een raam van een woning aan de Hoogengaardelaan ook in Oosterwolde opengebroken, waarna de hele woning doorzocht werd. Het is nog onduidelijk wat hier weggenomen werd. Een 43-jarige bewoner deed aangifte.