SIEGERSWOUDE – De politie heeft zondagmiddag rond 15.15 uur op de Bremerwei in Siegerswoude een frontale aanrijding afgehandeld waarbij twee personen gewond raakten. Een 46-jarige automobilist uit Eén zag door de lage stand van de zon een tegenligger niet. Hierdoor botsten beide auto’s frontaal op elkaar. Hierbij raakten een 43-jarige automobilist uit Waskemeer en een 16-jarige inwoner van Eén, die als passagier in de auto van zijn vader zat, gewond.

In eerste instantie leek het er op dat één van de inzittenden van de auto bekneld zat. Daarom werd naast de ambulance en de politie ook de brandweer van Ureterp gealarmeerd. Echter bleek van een beknelling geen sprake. Beide gewonden werden met schouder- en borstklachten per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval gedaan. De Bremerwei werd voor alle verkeer afgezet. Omstreeks 17.15 uur kon de afzetting worden opgeheven.