Foto van Heijltjes word vandaag verspreidt

OOSTERWOLDE – Nog steeds is niet bekend wat Marijke Heijltjes op de laatste dag van haar leven precies heeft gedaan. Voor de politie is dat zeer van belang. Het onderzoek naar de vermoorde vrouw uit Oosterwolde is nog in volle gang. Via het verspreiden van posters hoopt de politie op nieuwe tips die de zaak vlot kunnen trekken.

Uit het politieonderzoek is duidelijk geworden dat de blauwe Kia van Heijltjes dinsdagmiddag na 15.00 uur over ’t Oost in de richting van de Brink in Oosterwolde is gereden. Daar is de stichting Phusis gevestigd waar zij bijna dagelijks, rond 16.00 uur, haar avondeten afhaalde.

Ze is waarschijnlijk vanaf haar huis aan de Klazingaweg via ’t Oost naar de Brink gereden. Dit was voor haar de gebruikelijke route. Phusis bleek niet open te zijn omdat het keukenpersoneel afwezig was in verband met een boeklezing in Assen.

Ook is de blauwe Kia op de terugweg vanuit Oosterwolde over ’t Oost gereden. Het is niet bekend of mevrouw Heijltjes toen terug is gereden naar huis of ergens anders naar toe is gegaan. Rond 17.00 uur is de maaltijd vermoedelijk door Marijke Heijltjes alsnog bij Phusis aan de Brink afgehaald. Niet bekend is hoe zij daarna naar huis is teruggereden.

Heijltjes was lid van de Katholieke Vrouwenorganisatie KVG in Oosterwolde. Op dinsdag 11 september hield deze vereniging een bijeenkomst die om 19.30 uur begon in een gebouw aan de Quadoelenweg in het dorp. Daar is ze echter niet geweest. Ook heeft ze zich hiervoor niet afgemeld. De politie wil graag in contact komen met mensen die een antwoord kunnen geven op de op de volgende vragen:

– Wie heeft mevrouw Heijltjes dinsdagmiddag 11 september na 15.00 uur nog gezien of gesproken?

-Wie heeft de blauwe Kia van mevrouw Heijtjes dinsdag 11 september na 15.00 uur nog gezien?

– Wie heeft mevrouw Heijltjes dinsdagmiddag 11 september bij Phusis op de Brink gezien waar zij haar eten haalde

– Wie heeft op dinsdag 11 september of in de dagen daarvoor verdachte personen en/of voertuigen gezien in de omgeving van haar woning aan de Klazingaweg?

Mensen die haar nog hebben gezien of gesproken of haar blauwe Kia die dag hebben zien rijden worden verzocht de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 te bellen.

About Post Author

Geef een reactie