OOSTERWOLDE – In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 67-jarige Marijke Heijltjes vraagt de politie het publiek om informatie om deze zaak op te kunnen lossen. Omdat het nog steeds niet bekend is wat mevrouw Heijltjes de laatste dag van haar leven heeft gedaan of met wie zij contact heeft gehad, start de politie dinsdag 9 oktober een publiciteitscampagne.

In Oosterwolde worden in publieke ruimtes posters opgehangen met o.a. een afbeelding van het slachtoffer en haar auto. Met deze auto is zij op dinsdag 11 september na 15.00 uur het dorp ingereden en heeft de stichting Phusis aan de Brink bezocht. De politie wil graag in contact komen met mensen die mevrouw Heijltjes of haar auto daar toen hebben gezien.
Op de opsporingssite van de Friese politie www.dadergezocht.nl wordt het politieonderzoek omschreven. Ook is er een kort reconstructie filmpje gemaakt over de route die zij normaal altijd reed.

Op dinsdag 9 oktober om 11.00 uur wordt de eerste poster opgehangen in het gemeentehuis in Oosterwolde.

Heeft u informatie over deze zaak, neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.
Ook kunt ons ook een email sturen.
Wilt u liever anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.
Wilt u liever contact met de Criminele Inlichtingen Eenheid, bel dan met telefoonnummer 088 – 1673775.
Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.