OOSTERWOLDE – Donderdagavond is een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood op de 67-jarige Marijke Heijltjes uit Oosterwolde. De verdachte is ingesloten op het politiebureau.

Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek is in volle gang. Op verschillende adressen in Oosterwolde en omstreken wordt op dit moment huiszoeking verricht. Mocht u nog tips of informatie hebben over deze zaak die voor het rechercheteam interessant kunnen zijn, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Marijke Heijltjes werd op 12 september 2012 levenloos aangetroffen in haar woning aan de Klazingaweg in Oosterwolde. Zij was door een misdrijf om het leven gebracht. Een team van vijftien rechercheurs werkt momenteel aan deze zaak.