WOLVEGA – Zaterdagavond was het jaarlijkse feest van de brandweerkorpsen van de IBOW. Het feest was dit keer in de kazerne van Wolvega. De uitrukhal was omgetoverd tot een Tiroler feestzaal, de naam van het feest had de naam IBOW Novemberfest meegekregen. Iedereen was opgeroepen om in stijl naar Wolvega te komen.

Eerst was er het officiële gedeelte, diploma’s werden uitgereikt, van mensen werd afscheid genomen en er werden medailles opgespeld voor brandweerlieden die een jubileum vierden omdat ze bijvoorbeeld twaalf en een half jaar brandweerman waren.

Hierna was het feest in Tiroler stijl, veel gedans en grote pullen bier en braadworst. Ook was er een wedstrijd spijker slaan, deze werd door Oldeberkoop gewonnen. Ook was de prijsuitreiking van de eerder dit jaar gehouden Florian Rally, de eerste prijs was gewonnen door Wolvega, Appelscha werd vierde. Het feest ging tot in de late uurtjes door.