OOSTERSTREEK – Donderdagavond 6 december 2012 rond 23.45 uur, brak brand uit in een woonboerderij gevestigd aan Oosterstreek in Oosterstreek. De boerderij stond leeg maar brandde volledig uit. Door de politie is onderzoek gedaan naar de brand. Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat brandstichting mogelijk niet uitgesloten wordt.

In verband hiermee is de politie op zoek naar een aantal getuigen die nog niet gehoord zijn. Door een aantal andere getuigen is een persoon gezien en hebben dit bij de politie gemeld.

Signalement:
– Man
– Gekleed in rood vest of een rode jas
– Leeftijd ongeveer 40 jaar, hij liep op het fietspad nabij het bord “bebouwde kom” Oosterstreek.

Daarnaast is een personenauto gezien van het merk Volkswagen. In deze auto zat een persoon.

De politie wil graag in contact komen met beide personen en/of eventuele andere getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.