OOSTERWOLDE – In het programma Opsporing verzocht wordt dinsdagavond 5 februari op Nederland 1 om 21.30 uur tot 22.30 uur onder andere aandacht besteedt aan het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 67-jarige mevrouw Heijltjes. Haar levenloze lichaam werd woensdagmorgen 12 september 2012 in haar woning aan de Klazingaweg door haar dochter gevonden. Zij is door een misdrijf om het leven gekomen.
De politie toont in de uitzending een mes met specifieke kenmerken dat is gevonden bij een zoeking. De politie wil graag weten wie dit mes kent en informatie kan geven over de herkomst.

[b]Zakmes[/b]
In het programma wordt een mes getoond. Deze werd tijdens een doorzoeking aangetroffen. De politie wil graag weten wie dit mes kent en wie dit in zijn of haar bezit heeft gehad. Mensen die meer informatie over dit mes hebben, kunnen bellen met de politie Noord-Nederland via telefoonnummer 0800-6070 (gratis). Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u tips kunt u doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Uiteraard kunt ook met iemand spreken van de Criminele Inlichtingen Eenheid. Dit kan via telefoonnummer 079- 345 8 999.