OOSTERWOLDE – Bij de provinciale brandweerwedstrijden in de klasse 112 heeft het brandweerteam Hoogezand-Sappemeer 4 zaterdag in Oosterwolde de eerste plaats behaald.

Tien teams deden mee aan de wedstrijd die georganiseerd werd door de brandweer Oosterwolde en het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité. Aan de Vrijheidshof was een ongeval in scène gezet, een pakket hout was hier tijdens het lossen van een vrachtwagen op een auto gevallen, twee slachtoffers moesten door de brandweer uit het voertuig worden bevrijdt. Alle handelingen van de deelnemende brandweerteams werden beoordeeld door een jury.

Eerste plaats was voor het team Hoogezand-Sappemeer 4, het team van de brandweer Workum werd tweede en het team van de brandweer Bedum derde. Deze drie korpsen gaan door naar de gewestelijke wedstrijden op 1 Juni in Grootegast.
[quote][b]Uitslag:[/b][olist][bol]Brandweer Hoogezand- Sappemeer 4[/bol][bol]Brandweer Workum[/bol][bol]Brandweer Bedum[/bol][bol]Brandweer Veenhuizen[/bol][bol]Brandweer Jubbega[/bol][bol]Brandweer Franeker[/bol][bol]Brandweer Lemmer[/bol][bol]Brandweer Wommels[/bol][bol]Brandweer Tjalleberd[/bol][bol]Brandweer Hoogezand- Sappemeer 3[/bol][/olist][/quote]