APPELSCHA – Woensdagavond rond 18.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. Een 18-jarige bestuurder van een bestelauto wilde achteruitrijdend naast een woning op de oprit parkeren, Een 23-jarige automobiliste uit Appelscha had kennelijk een andere manoeuvre verwacht en botste tegen de bestelbus.

Door de klap kwam de auto net voor de vaart tot stilstand. Nadat de brandweer ter plaatse was is gelijk de auto gezekerd zodat hij niet alsnog in het water belandde. Het slachtoffer is met behulp van de brandweer uit de auto gehaald en door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, met pijn aan haar arm en kneuzingen. De politie maakt een registratie van de aanrijding. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.