OLDEBERKOOP – Zaterdag 22 juni wordt in Oldeberkoop de nieuwe Multifunctionele Accommodatie Oldeberkoop (MFA) officieel geopend.

Met hulp van onder andere vele vrijwilligers is het afgelopen jaar keihard gewerkt om het nieuwe dorpsgebouw klaar te krijgen. Zaterdagochtend om 10.30 uur wordt het gebouw officieel geopend door wethouder Sierd de Boer. Tijdens de officiele opening zal ook de naam van het MFA worden onthuld.

De gehele dag zijn er tussen 10.00 uur en 16.00 diverse activiteiten in en om het nieuwe gebouw. Zo is er gelegenheid om alle ruimten in het MFA te bezichtigen, evenals de peuterzaal en de brandweerkazerne die ook intrek in het gebouw hebben genomen.

Op het terrein rondom het MFA wordt door de brandweer een 112-dag georganiseerd. Hier zullen demonstraties worden gehouden met een hoogwerker, het blussen van een vlam in de pan. Ook zullen diverse hulpverleningsvoertuigen te bezichtigen zijn.

Ook zal er een springkussen aanwezig zijn en is er voor kinderen de mogelijkheid om zich te laten schminken.