APPELSCHA – De eerste twee dagen van het Dollenacht Festival 2013 in Appelscha zijn succesvol verlopen. Het festival werd vrijdag geopend met een kinderdisco voor de kleintjes die samen met hun ouders het terrein op konden.

Om 22.00 uur barstte het feest echt los toen Dj’s van DJ Show Nederland de avond openden met een DJ Show en schuimparty. Duizenden liters schuim werden over het festivalterrein gespoten. Vele bezoekers namen een verfrissende duik in het schuim om even af te koelen op deze warme avond. In Harry’s Bar was tegelijk met het feest buiten een optreden van zanger Lytse Hille. Ook hier genoten de bezoekers zichtbaar van de muziek.

De zaterdag begon rustig, Dj’s van DJ Show Nederland begonnen de avond met een optreden. Naar mate de avond vorderde kwamen er steeds meer mensen naar het festivalterrein. In de kroegen traden verschillende artiesten op. Op het hoofdpodium traden The Heinoos en zanger George Baker op. De avond werd afgesloten met een prachtige DJ Show in combinatie met een optreden van een saxofonist.

Vandaag(zondag) is er op het terrein een markt. Ook is er live muziek aanwezig. Men kan ook vandaag nog discoklimmen in het klimbos en zich vermaken op de kermis. De toegang is vandaag gratis.