OOSTERWOLDE – Woensdagavond omstreeks 19.30 uur vond er op de Venekoterweg in Oosterwolde een aanrijding plaats. Op de kruising van de Venekoterweg met de Kuunderhof waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van een bestelbus kwam vanaf de Venekoterkruising en wou linksaf afslaan, hierbij zag de bestuurder een vanuit de tegenovergestelde richting komende personenauto over het hoofd.

Naast een ambulance en politie werd ook de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd, hun inzet bleek echter bij aankomst van ambulance en politie niet nodig. Alle inzittenden werden ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig.

Bergingsbedrijf Broekhuizen kwam ter plaatse om de personenauto te bergen. De bestuurder van de bestelbus had zelf vervoer van de beschadigde bus geregeld.