APPELSCHA – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die woensdagavond rond 19.00 uur plaatsvond op de Vaart Zuid Zijde. Het slachtoffer, een 19-jarige inwoonster van Appelscha, was bij de bushalte Tolheksleane uit de bus gestapt en via de berm verder gelopen.

Daar werd zij van achteren aangereden door een donker gekleurde midden klas auto die uit de richting van Smilde kwam. De vrouw kneusde daarbij haar elleboog doordat zij door de spiegel van de auto werd geraakt. De spiegel raakte door de klap los van de auto en kwam op de straat terecht. De bestuurder reed door. De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die anderszins informatie hebben over deze aanrijding. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.