OOSTERWOLDE – De politie heeft woensdag een 47-jarige inwoner van Oosterwolde aangehouden op verdenking van de handel in harddrugs. De man was in het bezit van 45 bolletjes met drugs, drie mobiele telefoons en veel contant geld. Dit alles werd in beslag genomen.

Surveillerende agenten reden over de Quadoelenweg in het dorp. Daar zagen ze twee voor hen bekende mannen lopen. Het duo maakte contact met een man in een scootmobiel. De agenten hadden sterke vermoeden dat er drugs werd verkocht. Ze besloten dan ook om de man in de scootmobiel te controleren. De 47-jarige probeerde er nog vandoor te gaan, maar agenten konden dat voorkomen. Tijdens de fouillering vonden agenten de 45 bolletjes met drugs, drie mobiele telefoons en veel contact geld. Alles werd in beslag genomen en de verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten.