APPELSCHA – Maandagavond rond 23.00 uur vond er op de Oude Willem bij Appelscha een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van een auto met daarachter een vee trailer raakte links in de weg en botste op een boom. Omwonenden belden de hulpdiensten.

Bij de vee trailer troffen zij vier loslopende pony’s aan. De pony’s werden bij een buurtbewoner in een weiland gezet. Een pony kwam klem te zitten en werd door de brandweer bevrijdt. De pony was door de aanrijding helaas zodanig gewond dat een veearts hem moest laten inslapen.

Van de bestuurder ontbrak ieder spoor. Een zoektocht door de politie naar de bestuurder leverde niets op. De politie stelt een nader onderzoek in naar het ongeval en de bestuurder. Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto en trailer te bergen.