OUDE WILLEM –    Een 54-jarige Groninger reed zondagavond over de Bosweg tussen Appelscha en  Hoogersmilde. De 24-jarige reed in tegengestelde richting. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een frontale botsing. Getuigen zagen de 54-jarige uit de auto stappen en gewond het bos inlopen. Zij gaven het signalement door aan de politie.  Hij werd door de politie uit het bos gehaald en onder politie begeleiding naar een ziekenhuis gebracht. Na de blaastest op straat bleek de man alcohol gedronken te hebben. Op het bureau werd door een GGD-arts bloed afgenomen.  Dit wordt naar het NFI gestuurd. Het zal enige tijd duren voor de uitslag bekend is. De aard van het letsel van de vrouw is onbekend. De politie doet onderzoek.

De inzittenden van het andere voertuig zaten bekneld in hun voertuig en moesten door de brandweer uit de auto worden bevrijdt. De man en de vrouw zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie is ter plaatse gestart met een onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het overige verkeer.