OOSTERWOLDE – Op de Weper (N919) bij Oosterwolde heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zeer ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Rond 00:10 uur werden politie, brandweer, ambulance en het mobiel medisch team opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Weper (N919). De bestuurder van een voertuig raakte door een nog onbekende reden van de weg en botste vervolgens op een boom. In het voertuig zaten drie inzittenden. Twee personen, een 27-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland en een 26-jarige man uit Veendam moesten ter plekke worden gereanimeerd. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleden beide slachtoffers op de plek van het ongeval. De bestuurder, een 32-jarige man uit Oosterwolde raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tijdens de afhandeling van het ongeval en het onderzoek was de N919 afgesloten voor het overige verkeer.