OOSTERWOLDE – Zaterdagnacht omstreeks 02:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Venekoten in Oosterwolde. Eenmaal ter plaatse bleek een voertuig van de weg te zijn geraakt en tegen de omheining van het viaduct tot stilstand te zijn gekomen. De bestuurder van het zwaar beschadigde voertuig was echter niet meer op de ongevalslocatie aanwezig. De ter plaatse gekomen politie eenheid heeft een onderzoek ingesteld naar de eigenaar van het voertuig. Na het opvragen van persoonsgegevens aan de hand van het kenteken bij de meldkamer is een politie eenheid naar het verblijfsadres gestuurd, of de bestuurder daar is aangetroffen is niet bekend. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het zwaar beschadigde voertuig te bergen. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.